20.06.2010

Franck Muller Casablanca

Ezel'in taktığı saatin markası olarak kendisini son zamanlarda gündemde bulan marka, genelde politikacilar ve sanatçılar tarafından tercih edilen değeri 200.000$'a kadar olan kol saatleri ile isviçre saat markaları arasında özel bir konuma sahiptir.   

Casablanca Serisi
Bir Efsanenin yeniden doğuşu

Casablanca'nın elegant ve sportif dizaynı uzak ülkelerin gizemini akla getirir, bu da onu zamanın ruhuna yelken açan önde gelen gezginlerin saati yapar. 

Franck Muller'in Casablanca kolyeksiyonu güzel çizgileri ve Cintree Curvex'in kenar eğrileri ile savaşlar arası yılların klasik tasarımını hatırlatır. Kol saatinin Art-Deco dizaynı zevki elit bir sadelikten yana olan modern insanın bileği için mükemmeldir. 

Platin rotor'a sahip olan otomatik makine her şart da optimal kurma ve performans gösterir. Luminous göstergeleri ve rakamları sayesinde karanlıkta mükemmel bir kullanım kolaylığı sağlar. 

maksimum sağlamlık için gövde çelikten üretilmiştir.

ç Reservi: 65 saat 
Frekans: 21,600 titreşim/saat 
Doğruluk: 1/6 saniye
Parça Sayısı: 255

Kronograf: Saat iki yönündeki düğme ölcümü başlatmak ve durdurmak için, dört yönünde ki düğme sıfırlamak için. Soldaki 60'a kadar rakamları olan gösterge saniye göstergesi, sağda 30'a kadar indekslenmiş gösterge ise dakika ölçümleri için, ortadaki büyük saniye kolu ise saniye ölçümleri için. 

Replikalarından Farkı: Piyasadaki kalitesiz replikalarında sağdaki gösterge 30' kadar değil, 24'e kadar indekslenmiş 24 saat göstergesiyle yer değiştirmiştir ve soldaki küçük saniye göstergesi de genelde dakika ölçümü içindir. Fiyat ve Kalitesi ile de kendini belli eder.








Yanlış yazım şekilleri: Frank Muller, Frank Müller, Frank Muler, Frenk Müler, kazablanka, cazablanka, cazablanca, casablanka, kasablanka, kasabilanka, casabilanka, casabilanca